Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Грађевина - Општина

Town Hall

Предуслови: Главна зграда степен 10, Главна зграда степен 10, минимум Травиан верзија: 2.5

У општини организујете славља за становнике села, чиме се повећава број културних поена. Надограђивајући Вашу општину на већи ниво ће смањити дужину трајања славља.

Културни поени су потребни за оснивање или освајање села. Свака грађевина коју изградите даје културне поене, а што је више изграђена, то даје више поена. Свако славље вам једнократно даје одређени број културних поена.

Славља одмах додају културне поене, то значи да поене добијате одмах на почетку славља. Након славља је период одмора који је једнак периоду трајања славља. Такође, мало славље доноси онолико културних поена колико село у ком се општина налази све до максималних 500 поена на 1x серверу или 250 поена на 3x speed серверу, а велико славље додаје производњу културних поена целог налога све до максималних 2000 поена на 1x серверу или 1000 поена на 3x speed серверу.

Мало славље вам даје само културне поене али велико славље чак утиче на сенаторе, поглавице и старешине. У освајачким нападима ове трупе из села где се одржава велико славље добија до 5% утицаја. Односно нападач ће имати губитак утицаја од 5% по сенатору, поглавици или старешини кад је нападнуто село где је велико славље укључено.

Цена славља
Општина степен   дрво глина гвожђе жито
1 Мало славље 6400 6650 5940 1340
10 Велико славље 29700 33250 32000 6700

Атрибуте у зависности од степена (као што су цена изградње и производња кулутрних поена) можете видети овде.
Да бисте видели комплетну табелу времена изградње за 1x speed кликните овде или за 3x speed кликните овде.

Opština / opstina / slavlje / slavlja / proslava


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не