Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Shadow Empires - механизам игре

Основне опције су исте као и у прошлогодишњем специјалу Codex Victoria и укључују:

Међутим, овога пута нема убрзаног старта. Свако почиње игру уобичајено без додатних насељеника. Враћени су такође и уобичајени задаци. Шта је са народима? Shadow Empires је специјал и неки сервери ће имати 5 народа (укључујући Хуне и Египћане) а неки само оригинална 3 народа.

Шта је ново у Shadow Empires?

Фракције

Ово је потпуно нови концепт у игри. На почетку сваки играч бира своју фракцију, играчи из исте фракције ће почети игру у истом делу мапе. Фракције се боре међусобно за превласт у регионима и победнички поени одређују победника.

Погледајте више детаља о фракцијама у нашем чланку.

Расподела моћи и победничких поена у регионима

Свет је промењен и позиција неких моћи на мапи је другачија. Региони са великим и јединственим артефактима производе још више победничких поена него пре.

Погледајте наш чланак о регионима за више детаља и нову мапу коју приказује регионе, моћи, победничке поене и где на мапи започињу различите фракције.


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не