Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 11: Културни поени

Опис: У циљу проширења Вашег царства и оснивању нових села, потребни су Вам културни поени. У прегледу културних поена унутар резиденције/палате, можете добити информације колико сте сакупили и колико Вам још фали до оснивања новог села.

Задатак: Отворите картицу под називом Културни поени у Вашој резиденцији или палати.

Како извршити  задатак: Овај задатак можете извршити једино ако имате изграђену резиденцију или палату. Стога, ако имате једну од ове две грађевине, отворите је и изаберите на картицу "културни поени".Ту можете видети Вашу производњу културних поена.

По завршетку: Овде можете погледати колико Вам културних поена, фали за оснивање новог села, потенцијална места за нова села и слично. Посетите наше одговоре и сазнајте како брже да произведете културне поене.

Награда: lumber 650 clay 800 iron 740 getreide.gif 530


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не