Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Дипломатија савеза

Нажалости један савез углавном није довољно снажан да победи на серверу. Због тога играчи могу да користе дипломатију да би избегли додатне ратове и повећали шансе за победу. Постоје три опције: сарадња, пакт о не нападању и рат.

Сарадња

Сарадња представља јаку везу између два или више савеза. У овом случају, савези се међусобно помажу и сарађују. Уобичајно они помажу једни другима слањем појачања или сировина уколико су им потребне. Такође, они могу да организују велике нападе заједно, учествују у ратовима и боре се прорив заједничког непријатеља. На серверима који су почели после 15.09.2019. године постоји нови систем савезништва који додатно повећава сарадњу између савеза и ограничава дељење сировина и слање појачања само између савезника.

Пакт о не нападању

Пакт о не нападању (сраћено ПОН) се користи када два савеза не желе да ратују међусобно, али не желе ни да се помажу као у сарадњи. Ово обично користе јаки савези који би у борби много изгубили на обе стране и на овај начин избегавају такав догађај. Такође, постоји ограничење од 3 пакта о не нападању по савезу.

Рат

Рат представља велику борбу између два савеза. Савези који имају склопљено савезништво углавном помажу и стоје иза савеза који је у рату.

Diplomatija saveza


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не