Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Слотови за проширење

Да бисте основали или освојили ново село потребан Вам је слободна слот за проширење. Да бисте проверили да ли Ваше село још увек има слободан слот једноставно отворите Вашу резиденцију или палату и отворите картицу "проширења".

Свако село има тачно дефинисан број доступних слотова за проширење: 2 у случају изградње резиденције и 3 у случају изградње палате. Ови слотови се односе на село.

Шта ово Вама значи?

У случају да освојите село, може бити да је претходни власник већ основао једно, два или три села из села које сте освојили. У доле приказаном примеру играч 4seasons је освојио село играча bitter-sweet:

mirc


Као што видите 2 слота за проширење су већ заузета од стране играча bitter-sweet.

Ако Вам се ово догоди, Ви ћете моћи да оснујете онолико нових села колико слободних слотова имате. Тако да ако је играч већ основао два села (као у примеру изнад) Ви не можете да оснујете или освојите више села са резиденцијом али можете да оснујете или освојите још једно село са палатом степен 20.

Такође, слот можете да ослободите ако Ви или неко други поруши село које заузима Ваше слотове (село мора да нестане са мапе).

Slotovi za proširenje / novo selo / osvajanje


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не