Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Како могу да зарадим злато?

Као што већ неки од вас знају постоји начин да се заради злато позивајући пријатеље да играју игру. У сваком случају брзог објашњења како се та опција користи.

Шта могу да зарадим?

За сваку особу коју позовете и она оснује друго село ви ћете добити 50 златника које можете да потрошите на златне предности, нема никаквих цака осим што то злато не можете да пренесете на други налог када обришете ваш или када се игра на серверу заврши. Како могу да зарадим злато? Прво што треба да учините је да одете на страницу зарада злата, коју можете пронаћи након клика на Травиан Плус и одабира странице за зараду злата. Ако сте пронашли праву страницу она изгледа слично овоме:

playerhireplayer


Сада можете копирати и послати свој лични реф линк пријатељима, користити га у потписима на форумима или га делити на неки други начин. Такође постоји и опција да пошаљете е-мејл директно са Травин страници кликом на дугме пошаљи е-мејлом, отворена страница ће изгледати овако:

playerhireplayer


Сада можете једноставно да упишете до шест е-мејл адреса на које желите да пошаљете позивницу, додајте неки свој текст ако желите и једноставно кликните на другме пошаљи да бисте их позвали. Када неко активира свој налог који је регистровао преко вашег реф линка или позивнице појавиће се у табели на страници за зараду злата.

playerhireplayer


Број људи којима можете дати линк је неограничен и самим тим нам је речено да можете зарадити неограничене количине злата.

Kako mogu da zaradim zlato? zarada zlata / besplatno zlato


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не