Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Грађевине - Сировине - Опште

Сировине

Поља
Можете приступити својим пољима кликом на први круг горе у Травиан екрану. Ако погледате мало видећете једночасовну производњу сировина, вашу војску (нема, вероватно), и 4 врсте поља за сировине:

Врста Изглед Белешке
Дрво g1 Тевтонци као племе имају трупе чије тренирање кошта много дрва. Резиденција као грађевина тражи више дрва за надоградњу.
Глина g2 Глина је главни ресурс за галско племе, који имају доста глине-скупе трупе. Такође, активно и развијено село захтева релативно више глине.
Гвожђе g3 Овај ресурс се углавном користи за скуп оклоп римске војске и зидина. Због тога, Римљани ће увек бити гладни гвожђа.
Жито g4 Жито је најпроблематичнији ресурс. Чак и ако имате више житних поља од осталих, са већом количином војске у селу имаћете проблема са производњом жита јер жито служи за прехрану војске. Поред тога, градњом осталих грађевина производња жита се трајно смањује, ата количина је различита од грађевине до грађевине.

Да надоградите поље, кликните на његову слику и кликните на "Надоградња на степен X" линк. Ако је овај линк искључен, треба да пише и разлог.

Покушајте да држите своју производњу ресурса једнаку, са житом на 50%. На пример:
Дрво: 100 по сату
Глина: 100 по сату
Гвожђе: 100 по сату
Жито: 50 по сату
Наравно треба да прилагодите своју производњу ресурса у складу са својим потребама, ово је само генерално правило.

Смештај - - Силос и складиште
Силос и складиште смештају произведене ресурсе за каснију употребу. Складиште смешта дрво, глину и гвожђе где силос смешта само жито. Касније у игри ове грађевине не могу бити изостављене, и оне су такође предуслови за грађевине као пијаца. На крају игре, велики силос и велико складиште такође бивају на располагању градитељима светског чуда.

Секундарне индустрије - - Пилана, циглана, ливница гвожђа, млин и пекара
Секондарне индустрије су грађевине које дају бонус на производњу ресурса одређеног поља. Сваки ресурс има своју секундарну индустрију, а жито пак има и трећу индустрију.

  • Дрво: пилана прерађује дрво које донесу дрвосече. У зависности од степена на којем је изграђена, пилана може да повећа производњу дрвета до 25 процената. Захтева дрвосечу степен 10.
  • Глина: циглана од глине прави цигле. У зависности од степена на којем је изграђена, циглана може да повећа производњу глине до 25 процената. Захтева рудник глине степен 10.
  • Гвожђе: ливница гвожђа топи гвожђе. У зависности од степена на којем је изграђена, ливница може да повећа производњу гвожђа до 25 процената. Захтева рудник гвожђа степен 10.
  • Жито: млин меље житарице у брашно. У зависности од степена на којем је изграђен, млин може да повећа производњу жита до 25 процената. Захтева њиву степен 5. Кад сте га надоградили на степен 5 и имате њиву степен 10, можете направити пекару, која даје додатних 25 процената.

Напредно складиштење - - велики силос и велико складиште
Како игра тече пожелећете да складиштите више ресурса и да опет имате места за градњу. Ово је најпотребније у селу где се гради светско чудо, због тога тамо можете саградити велики силос велико складиште, чак и без артифакта.

Građevine - Sirovine / resursi - Opšte / opste informacije


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не