Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 13: Излечите хероја

Ваш херој је задобио повреде. Отворите преглед хероја тако што ћете кликнути на његову слику. Потом, кликните на лековиту маст у торби и потврдите кликом на дугме "ок". Само потребна количина ће бити искоришћена.

  • Кликните на слику хероја, да отворите његов инвентар
    • Кликните на слику хероја као и раније до сада и потражите инвентару лековиту маст, како бисте га излечили.
  • Кликните на лековиту маст у инвентару
    • Лековита маст ће тренутно бити једина на тој листи. Ако кликнете на њу, прозорчић ће Вам искочити са питањем коју количину желите да искористите. Слободно притисните "ок" да све употребите.
    • Ваш херој ће употребити само онолико колико му је неопходно да се излечи, а највише 10. Ако искористи мање, остатак ће се вратити у торбу.

Сви предмети се могу на овај начин користити. У зависности од типа предмета, херој ће или бити опремљен или ће утрошити дату ставку. Нешто више информација можете наћи у опису сваког предмета.

Награда: аш херој добија 20 поена искуства. Кликните на ‘преузми награду’ и наставите са следећим задатком.

Задатак 14


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не