Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 12: Извештаји

Ваш херој је у повратку из своје прве авантуре. У мениу у заглављу, можете наћи извештаје. Отворите извештај и прочитајте исход авантуре.

  • Отворите листу извештаја
    • Ово је још једна у низу опција из горњег менија. Између великог дугмета за златнике и два главна за преглед села, постоје још четири типа, где ћете сада моћи видети текст са ознаком ‘1’ – то је Ваша листа извештаја, кликните како бисте отворили нови извештај.
  • Прочитајте нови извештај из авантуре
    • Да бисте то урадили, потребно је да кликнете на наслов извештаја, након што прочитате нотификација ‘1’ ће нестати, и коверта ће се променити у отворену.
    • Можете нешто више о извештајима прочитати овде.

У извештају можете погледати коју врсту награде је херој запленио. Такође, може се десити да се херој повредио, зато Вам дајем лековиту маст за ране.

Награда: 10 лековитих масти.  Кликните на ‘преузми награду’ и наставите са следећим задатком.

Задатак 13


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не