Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 06: Производња хероја

Уколико је Ваш херој жив, он може производити сировине за село у коме се налази. Наше надоградње су проузроковале недостатак глине. Промените производњу хероја на глину сада.

  • Кликните на херојеву слику и отворите преглед хероја
    • На левој страни екрана видећете слику Вашег хероја. Уколико кликнете на њу отворићете страницу хероја. Одавде можете да контролишете све ствари везане за Вашег хероја.
  • Промените производњу у глину и сачувајте измену
    • Испод атрибута хероја можете да видите део у коме пише ‘Промените производњу хероја’ – ако кликнете на неки ресурс и затим кликнете на дугме ‘Сачувај измене’ извршићете задатак.
    • Више информација о хероју можете наћи овде.

Лепо одрађено. Ваш херој сада може да Вам помогне уколико Вам буду зафалили ресурси. Све ресурсе које херој произведе ићи ће у матично село хероја, чак и ако су на путу или у појачању. Сада ћу вам додати мало сировина у складиште.

Ваша награда: Добићете 200 clay. Кликните на дугме ‘Преузми награду’ и наставите.

Задатак 7


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не