Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 02: Задаци и помоћ

Можете померити или затворити овај прозор. Да га опет отворите просто кликните на моју слику у доњем десном углу. Уколико имате проблема са извршавањем неких задатака имаћете помоћ у виду наговештаја.

 • Затворите прозор за упутство
  • За овај задатак просто кликните на ‘x’ у горњем левом углу прозора и он ће се затворити. Након тога ће се појавити црвена ознака око саветника.
  • Након овога видећете да су Ваши задаци исписани на десној страни. Зелена лампа вам може показати које сте задатке извршили и колико Вам је још остало.

 • Отворите прозор за упутство
  • Кликните на слику Вашег саветника који се налази на десној страни. Црвени квадрат ће бити исцртан око њега уколико сте ово већ урадили пратећи претходни задатак.
 • Онемогућите помоћ
  • Још једном црвени квадрат Вам показује где треба да кликнете. Након онемогућавања помоћи црвени квадрат се неће опет појављивати. Од сада можете сами управљати својим налогом! Уколико вам је потребно ово упутство можете га активирати при следећем задатку.

Сада можете увек добити информације о тренутном задатку. Следећи задатак ће бити активиран након што покупите своју награду. Преузмите свој рудник глине сада!

Ваша награда: Рудник глине ниво 1. Кликните на ‘Преузми награду’ да примите исту и наставите даље.

Задатак 3


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не