Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 06: Пијаца

Назив задатка: Пијаца

Опис: У случају мањка поједине сировине, можете на пијаци трговати са другим играчима. Како бисте изградили пијацу, неопходан је виши степен главне зграде.

Како извршити задатак: Изградити пијацу. Овај задатак Вам помаже да се упознате са предусловима, што значи да морате задовољити одређене критеријуме, пре него стекнете услов за изградњу нове грађевине. Да бисте изградили пијацу потребна Вам је главна зграда на степену 3 и по један степен складишта и силоса. Нешто више о овоме можете видети кликом на празно поље намењено за изградњу грађевина, и потражите пијацу нешто ниже на листи ‘Ускоро доступне грађевине’.Већ поседујете складиште и силос, али још увек морате да унапредите главну зграду. Ако одете на преглед центра села, у самом средишту уочићете главну зграду. Кликом на њу, унапредите је на степен 2, а потом је ставите на листу чекања за степен 3. Ако сте у могућности, ако нисте, сачекајте неопходне сировине за то. Када се унапређење заврши, изградите пијацу.

Награда: lumber 600

 

Задатак 7


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не