Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Path to Pandora - савезништва

У Travian: Path to Pandora је могуће направити савезништво са највише четири савеза који су међусобно повезани. Пакт о ненападању не утиче на ова савезништва.

Шта то значи?

Савез A и савез B могу као и обично да направе савезништво, када то ураде биће приказано у дипломатији савеза.

Path to Pandora: Confederacy


У овом тренутку ако савез A жели да и савез C буде у савезништву, прво морају сви чланови савезништва (у овом случају савез B) да прихвате овај захтев. Само након тога савез C добија позивницу и ако је прихвати биће приказан у постојећој дипломатији савезништва.


Савез може да напусти савезништво у сваком тренутку. Може бити и избачен из савезништва, али сви чланови морају да се сложе са тим.

Сировине и војска се могу слати само на ваш налог, савез или савезништво. У случају напуштања савезништва:

  • Не могу се послати нова појачања или сировине. Међутим, сировине које су већ на путу ће стићи.
  • Појачања од других савез(а) из овог савезништва или из савеза који напушта савезништво ће бити враћена кући после 12 сати.
  • Појачања која су још увек на путу након истека тих 12 сати ће бити враћена тренутно када стигну на одредиште.

Јавна понуда на пијаци је и даље видљива свима, али ако означите опцију "само савез" понуда ће бити видљива само члановима вашег савеза.

Path to Pandora: Confederacy


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не