Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Застој догађаја

Приметићете да је дошло до застоја догађаја по простом показатељу - када се време потребно за завршетак изградње или долазак војске приказује као 0:00:0?. Уколико сте играли TRAVIAN већ неко време, вероватни сте се већ једом сусрели с застојем догађаја на један начин или други. Застој догађаја се догађа због техничких потешкоћа на неком од сервера; када се сервер због нечега успори, или се догоди преоптерећење информацијама, догађаји попут напада, изградње и других сличних радњи типичних за TRAVIAN се приказују, али не догађају. Тада настаје застој догађаја. Играчи тада немају пуно могућности осим да сачекају - у случају застоја догађаја, будите сигурни да тим и техничка подршка раде на томе да се проблем реши што је пре то могуће.

У случају застоја догађаја, молимо Вас, придржавајте се следећих упутства:

  • НЕМОЈТЕ да освежавате страницу - то неће решити проблем, али ће зато нама отежати радове на решавању проблема..
  • Не отказујте радње попут изградње јер ће ресурси бити неповратно изгубљени.
  • Не покушавајте да поставите нове радње попут изградње или слања војске. Само ћете отежати наше радове на решавању проблема, а Ваше новопостављене акције ће завршити заглављено баш попут претходних и повећати застој.
  • Молимо Вас за стрпљење; није потребно писати особљу на сваких пар минута и питати када ће се застој завршити.
  • У случају премотавања сервера (rollback-а) као резултат заглављивања, имајте у виду да сви сносе неку врсту губитка како је сервер враћен на неку временску одредницу у прошлости.  Због тога, не очекујте да ћете добити било какву надокнаду у ресурсима или војсци.

Zastoj događaja / lag / opterecenje


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не