Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Основне информације

Постоје три различите врсте артефакта; артефакти који утичу само на село, на цео налог и јединствени артефакти који доносе исто што и претходна два, осим што имају много већи бонус.

У сваком тренутку играч може да користи укупно три артефакта, од којих само један може бити везан за налог или уникатан. Играч може поседовати и више артефакта, а ефекат ће имати само три артефакта која су најдуже у поседу играча. Када су бонуси истог типа у питању, артефакт који је везан за село ће обрисати бонус артефакта везаног за налог или уникатног артефакта.

Артефакти ће се појављивати у натарским селима и деактивираће се пошто их играч преузме. Да бисте преузели артефакт који има утицај на село треба Вам ризница на десетом нивоу, док за артефакт који има утицај на налог или уникатан артефакт, морате имати ризницу на двадесетом нивоу. Да би се артефакт преузео, неопходно је послати "Напад нормалан", срушити ризницу у којој се налази артефакт и обавезно послати хероја са нападом из села у ком се налази Ваша ризница. Артефакт ће постати активан тек после 24 сата од преузимања (ово важи и за преузимање артефакта које већ поседујете).

НАПОМЕНА: Артефакти никад нису активни у селима Натара, могу се активирати само у селима играча.

Osnovne informacije od artefaktima / artifaktima


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не