Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Централни преглед свих села

Са плус налогом имате опцију да видите централни преглед села. Можете да кликнете на села изнад листе ваших села на десној страни, или ако имате само једно село онда додате dorf3.php у линк http://sx.travian.rs/ да бисте видели преглед.

central_overview


У овој страници можете видети колону "напади" која кретања се одвијају из тог села. Ако држите миша изнад симбола кретања видећете колико се одиграва тих кретања. Колона "изградња" показује колико је грађевина у реду за изградњу. Такође можете видети и "војску", лпко тип јединица се обучава у касарни.

На "Сировинама" видите следеће:

central_overview


Овде можете да видите колико укупно сировина ваша села имају. Колона "трговци" вам приказује ваше трговце. Први број показује колико је трговаца на путу, док други број представња укупан број ваших трговаца.

У "Складиштима" можете видети информације о вашим складиштима:

central_overview


Под "КП" моћете видети колико куплутних поена производите, која славља су тренутно у току и колико насељеника/поглавица имате.

central_overview


Последња тачка је "Војска" овде можете видети општи преглед војске (сопствене):

central_overview


А на другој картици можете видети потрошњу жита (војска у селу):

central_overview

 

07. Centralni pregled svih sela / sva sela


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не