Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Искуство хероја

Количина искуства коју херој добија зависи од губитата противника изражених у потрошњи жита, слично као што се добијају поени у одбрани.

Ево 2 примера како би било јасније:

Пример 1)  Савез брани мету само са херојима. Нема других јединица у одбрани. Сваки херој добија свој део искуства.

Ситуација: Играч A напада са 10 галских витезова и 10 фаланги = 30 жита у потрошњи

Претпоставимо да има 10 хероја у одбрани, сва војска нападача је убијена. Сваки херој има исту потрошњу жита (6 жита), значи да сваки добија 10% искуства од укуно убијених војника, као резултат сваки херој добија 3 поена за искуство.

Пример 2)  Савез организује одбрану, један играч пошаље сву војску укључујући и хероја, а други само хероја. Играч који је више учинио ће добити више искуства.

Ситуација: Играч A напада са 10 галских витезова и 10 фаланги = 30 жита у потрошњи

Претпоставимо да има 2 хероја у одбрани, од којих је један заједно са 88 фаланти (100 жита потрошње укупно). Ако је сва војска нападача убијена искуство се дели различито. Херој који је био сам добија 6% искуства, а херој који је био са фалангама добија 94% искуства. То значи да херој који је био сам добија 2 поена за искуство, а херој који је био са фалангама добија 28 поена за искуство. Користи се математичко заокруживање.

iskustvo heroja


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не