Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Нови систем савезништва

Сви нови сервери који почну после 15.08.2019. године имају нови систем савезништва, са којим је могуће направити савезништво са највише четири савеза који су међусобно повезани. Пакт о ненападању не утиче на ова савезништва.

Шта то значи?

Савез A и савез B могу као и обично да направе савезништво, када то ураде биће приказано у дипломатији савеза.

Path to Pandora: Confederacy


У овом тренутку ако савез A жели да и савез C буде у савезништву, прво морају сви чланови савезништва (у овом случају савез B) да прихвате овај захтев. Само након тога савез C добија позивницу и ако је прихвати биће приказан у постојећој дипломатији савезништва.


Савез може да напусти савезништво у сваком тренутку. Може бити и избачен из савезништва, али сви чланови морају да се сложе са тим.

Сировине и војска се могу слати само на ваш налог, савез или савезништво. У случају напуштања савезништва:

  • Не могу се послати нова појачања или сировине. Међутим, сировине које су већ на путу ће стићи.
  • Појачања од других савез(а) из овог савезништва или из савеза који напушта савезништво ће бити враћена кући после 12 сати.
  • Појачања која су још увек на путу након истека тих 12 сати ће бити враћена тренутно када стигну на одредиште.

Јавна понуда на пијаци је и даље видљива свима, али ако означите опцију "само савез" понуда ће бити видљива само члановима вашег савеза.

Path to Pandora: Confederacy


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не