Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Path to Pandora - поређење разлика

Шта Travian: Legends Travian: Path to Pandora
Опште
Мапа Обична 801 x 801 Европа 401 x 401
Региони Нема региона 87 освојивих региона
Победнички поени Не Савез има више од >50% територијалне контроле и време за заузимање региона је истекло. Они могу да користе моћ артефакта и њихов савез ће сакупљати победничке поене. Победничке поене које ваш савез освоји сваког дана можете видети у прегледу региона
Народа 3 (Гали, Тевтонци, Римљани) 5 (Гали, Тевтонци, Римљани, Египћани, Хуни)
Грађевине народа Грађевине изгледају визуелно исто за све народе Сваки народ има другачији изглед грађевина
Светско чудо Да Не
Спајање војске Не Да
Прослеђивање војске Не Да
Трговачки путеви Можете направити трговачке путеве до властитих села, до светског чуда савеза/савезника и до села са артефактима унутар вашег савеза/савезника. Можете направити путеве до властитих села
Трговачки центар Нормално Удвостручен учинак
Витешка арена Нормално Удвостручен учинак
Ред за изградњу Римски налог има један додатни ред за изградњу Римска села имају један додатни ред за изградњу
Капацитет склоништа и носивост трговаца Сваки налог има капацитет склоништа и носивост трговаца у зависности од народа налога. Свако село има капацитет склоништа и носивост трговаца у зависности од народа села.
Крај сервера Сервер се завршава када светско чудо у власништву играча или Натара достигне степен 100 Сервер се завршава након 200 дана (1x speed), 140 дана (2x speed)
Статистике Доступне су "Plus" и опште статистике "Plus" и опште статистике су уклоњене и за играче је доступна нова бесплатна страница са статистикама (види поруку изнад).
Артефакти
Назив Називају се артефакти Називају се древне моћи
Доступност Јаче грађевине, бржа војска, бољи извиђачи, мања потрошња жита, бржа обука, план за велико складиште и силос, већа склоништа/насумична мета, артефакт луде, грађевински план за светско чудо Јаче грађевине, бржа војска, бољи извиђачи, мања потрошња жита, бржа обука, план за велико складиште и силос, већа склоништа/насумична мета
Освајање Може се освојити рушењем ризнице у нападу са херојем и ако имате ризницу у вашем селу на одговарајућем степену. Када ваш савез осигура регион добијате приступ древној моћи која се може активирати у селу са ризницом на одговарајућем степену.
Активација Аутоматски се активира 24 сата након освајања. Потребно је ручно да се активира сваких 24 сата, иста древна моћ може бити активирана по једном од стране сваког играча из савеза.
Трајање моћи Трајно је активна Потребно је ручно да се активира сваких 24 сата, иста древна моћ може бити активирана по једном од стране сваког играча из савеза.
Ограничења моћи Можете освојити највише 3 артефакта, од којих само један може бити јединствени или да делује на цели налог. Можете имати више од 3 артефакта на налогу. Артефакти се морају освојити освајањем целог села у којем се налазе.

Само 3 најстарија артефакта су активна, од којих само један може бити јединствени или да делује на цео налог. Ако постоје 2 артефакта са дејством на налог међу 3 најстарија артефакта, четврти најстарији ће постати активан.

Изузетак је освајање између властитих села: можете пребацити артефакте између властитих села чак и ако већ имате 3 или више артефаката.
Док је у Travian: Legends артефакт увек активан у припадајућем селу или налогу; древне моћи у Travian: Path to Pandora се морају активирати. Могу се активирати чим играчев савез достигне >50% територијалне контроле и задржи територију 24 сата. Да би активирао древну моћ, члан савеза мора да има ризницу на степену 10 за древне моћи које делују на село или ризницу на степену 20 за древне моћи које делују на налог.

Наравно постоји неколико ограничења: за свако село се моће активирати само једна древна моћ, а за сваки налог се може активирати само једна древна моћ која делује на налог. Дакле, укупно две древне моћи могу деловати на једно село.
Освајање
Села: Када освојите село које припада другом народу, село мења народ у народ вашег налога. Све грађевине специфичне за народ нестају. Када освојите село које припада другом народу, село не мења народ. Све зграде специфичне за народ остају, осим уколико нису порушене за време освајања. Ваш налог ће остати као народ који сте одабрали приликом регистрације.
Натари Када освојите натарско село, оно ће припасти вашем налогу и бити истог народа као и налог. Када освојите натарско село, оно ће припасти народу са којим сте освојили село.
Насељавање
Где Без ограничења Можете да населите само регионе који имају суседни регион са више од 4.000 становника. Постоји неколико региона који се могу увек населити (централни полазни региони).
Село Приликом насељавања новог села, освновано село припада истом народу као и налог. Приликом насељавања новог села, освновано село припада народу послатих насељеника.
Авантуре хероја и предмети
Предмети за хероја Ношење предмета других народа не побољшава ваше јединице. Ношење предмета других народа повољшава ваше јединице тог народа у тренутном селу.
Предмети у авантурама Ваш херој може пронаћи само предмете народа налога. Ваш херој може пронаћи само предмете народа налога.
Војска у авантурама Ваш херој може пронаћи само војску народа налога. Ваш херој може пронаћи војску која припада народу из којег је започета авантура.
Грб Предмет хероја, грб, утиче на кретање војске између чланова савеза. Предмет хероја, грб, утиче на кретање војске између савезника.
Уравнотежење игре
Уметничка дела Можете користити уметничка дела без временског ограничења. Можете искористити једно уметничко дело сваких 24 сата (исто као и кофу).
Водовод Не постоји јер нема ни Египћана Погледајте измене у поруци изнад.
Бонуси савеза Нема измена Погледајте измене у поруци изнад.
Савезништво
Величина Сваки савез може имати до 3 различита савезништва Сваки савез може имати једно савезништво које садржи највише 4 савеза (погледајте детаље у поруци изнад).
Појачања Играчи могу послати појачање у било које село. Играчи могу послати појачање себи, свом савезу и сваком савезу који припада истом савезништву.
Слање сировина Играчи могу послати сировине било којем другом играчу. Играчи могу послати сировине себи, свом савезу и сваком савезу који припада истом савезништву. Понуде на пијаци нису обухваћене овим ограничењем.

Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не