Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Plus подршка

Plus подршка

У случају да имате неких питања око пакета злата, плаћања, напомена или имате неких проблема са златом или плаћањем слободно нас контактирајте.

Како контактирати Plus подршку?

Постоје два начина:

  • Можете користи свој е-мејл који сте користили приликом регистрације и послати поруку на plus@travian.rs или путем контакт форме у игри. Кликните на златно дугме и изаберите картицу “PLUS подршка”.  • Затим кликните на зелени линк са називом “Plus подршка”. Након тога ће Вам се отворити контакт форма. Приликом одабира категорије изаберите Plus подршка и онда ћете имати више опција на располагању - изаберите ону која највише одговара Вашем питању. Упишите поруку у одговарајући део за исту. Молимо Вас да наведете што више детаља у вашој поруци како бисмо могли боље да Вам одговоримо. Након што пошаљете поруку будите стрпљиви јер у нормалним условима одговор ћете добити у року од највише 24 сата.Блокиран сам због злата. Шта да радим?

Понекад се догоди да налог буде блокиран због проблема са плаћањем. У таквих случајевима играчи добијају поруку од chargebacks@traviangames.com са детаљним информацијама о насталом проблему. Ако се тако нешто догоди слободно контактирајте chargebacks@traviangames.com на енглеском или немачком језику, јер само они могу решити овај проблем. Молимо Вас да запамтите да  PLUS подршка НЕ МОЖЕ да реши овај проблем али га можемо проследити одељењу наплате које блокира налог. 

problem sa kupovinom zlata / nije stiglo / leglo kupljeno / placeno / plaćeno zlato


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не