Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Зарада злата

Постоји више начина да се заради злато:

  • куповином / преносом преосталог злата;
  • разменом у мењачници;
  • позивањем играча;

Позивање играча

Сваки Ваш пријатељ који искористи Ваш лични линк и придружи се игри ће бити додат у нашу базу позваних играча. Када позвани играч оснује друго село Ви ћете добити 50 златника. Нема никаквих фора осим да преостало злато не можете преносити када обришете налог или се игра на серверу заврши. Број људи који могу да користе Ваше линк је неограничен, самим тим можете зарадити и неограничене количине злата.Како позвати играча?

Пре свега кликните на златни круг у горњем менију и идите на картицу “Заради злато”. Ту ћете видети Ваш лични линк за позивање играча који је углавном у овој форми:

http://www.travian.rs/?uc=[сервер_на_ком_играте]_[ид_вашег_налогаid]

Овај линк можете послати Вашим пријатељима на било који начин или путем нашег Travian е-мејла. Када се они придруже у игри ћете видети сличну табелу са подацима о њиховим налозима:besplatno zlato / zarada zlata / pozivanje igraca / prijatelja


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не