Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Куповина злата из других земаља

Како могу да купим злато из друге земље?

Travian омогућава играчима широм света да купе злато путем различитих начина плаћања. Злато се може купити путем SMS порука, ваучера, позива, путем банковног рачуна и путем неких других начина плаћања.

Travian, покушава да буде што ефикаснији и тарифе се праве за интернационална и национална плаћања. Да бисте видели могућности кликните на златно дугме у горњем менију. Отвориће Вам се преглед са националним начинима плаћања.На овој страници можете изабрати и своју земљу у левом делу екрана. Након што изаберете земљу видећете доступне начине плаћања. Изаберите једно и пратите инструкције.
Моја земља није на листи. Шта да радим?

Ако не можете да пронађете своју земљу у листи онда нажалост не можемо ништа учинити поводом тога. Изаберите један од интернационалних начина плаћања или покушајте да зарадите злато на други начин.

kupovina zlata iz druge / drugih zemlje / drzave / države


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не