Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Златне / Plus / опције златног клуба

Plus налог

Plus налог представља скуп додатних опције и може се купити помоћу злата (Gold). За разлику од златног клуба, plus опције трају одређен број дана и након тога нестају и потребно је обновити Ваш Plus налог. Испод можете видети корисне линкове који ће Вам детаљно објаснити разне Plus опције:

Злато

Можете да купите неколико златних предности које златни клуб не укључује. Испод можете видети корисне линкове који ће Вам детаљно објаснити разне златне опције:

Златни клуб

Можете да купите чланство у златном клубу за Gold 100 (Gold 50 на speed серверу) које траје целу партију. Чланством добијате неке бесплатне опције које можете да користите неограничено, као и неке опције које се додатно наплаћују. Молимо Вас да запамтите да нећете добити повраћај утрошеног злата на крају сервера или када обришете налог.

Златни клуб укључује следеће опције:

 

zlatni klub / plus nalog / zlato / opcije / prednosti


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не