Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Преглед производње

Детаљан преглед Ваше производње сировина се приказује ако кликнете на количину сировина која се тренутно налази у Вашем складишту / силосу.Након тога можете да видите табелу са детаљним информацијама о производњи.Можете видети неколико производњи за дрво, глину, гвожђе и жито:

Једночасовна производња (ЈЧП): представља количину сировина које свако поље произведе током једног сата. Можете видети степен поља и његову нето производњу. Видећете и колону “Бонус”. Бонус је производња коју доносе изграђене грађевине или освојене долине.

Бонус производње: То је бонус који дају грађевине и освојене долине у селу - он је израђен у процентима.

Укупна једночасовна производња: То је укупна производња укључујући и производњу хероја. Такође уз помоћ злата можете активирати додатни бонус производње.

Биланс

Биланс је специјална картица која приказује слободно жито, бонус производње жита, потрошњу жита од стране грађевина и војске, и на крају укупну крајњу производњу жита.pregled proizvodnje sirovina / detaljan pregled resursa / jcp / jčp


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не