Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Која је процедура за пренос злата?

Шта је пренос злата?

Када се сервер заврши или избришете свој налог можете пребацити преостало неискоришћено купљено злато. Добићете е-мејл са линком за пренос злата и даљим инструкцијама.

Како се тачно рачуна колико злата се може пренети?

Када се сервер заврши или обришеш налог, сви преостали бонуси за сировине и плус налог се враћају у злато и игра пореди укупну количину злата са количином злата која је купљена на том серверу. Може се пренети мања од те две вредности.

Другим речима – можеш пренети онолико злата колико имаш на крају, али не више од онога што је купљено.

Где могу пребацити злато?

4.6 сервери (било који сервер који је почео после 15. марта 2021): Злато са ових сервера се може пребаити на било који други 4.6 сервер.

Старији сервери: специјална правила могу да важе. Стари локални сервер (нпр. француски ts1 или немачки ts4) могу да пренесу само на други локални сервер тог домена или било који нови сервер.

Нпр. могуће је пребацти злато са старог францустог ts1 на било који други 4.6 сервер, али не на други немачки сервер.

Постоје специјални случајеви (као што су специјални сервери, турнир и сл.) када ће инфомрација о преносу злата бити објављена. Могу постојати сервери који не прихватају пријем или пренос злата, као што је PTR (Public Test Realm) сервер.

“Један или више играча су нађени на серверу који је изузет нашим правилима”.

Ако видиш ову поруку приликом покушаја пребацивања злата, то значи да се тај играч налази на серверу на који није могуће пребацити злато због правила наведених горе. Можеш искористити линк за пренос злата на неком другом серверу.

Како да пребацим своје злато?

Да бисте пренели злато пре него што се игра на серверу заврши морате прво обрисати Ваш налог. На страници за брисање налога (у игри) видећете колико злата можете да пренесете. Ако сте недавно купили злато може бити потребно да додатно сачекате пре брисања налога због сигурносних разлога.

Након што је Ваш налог комплетно обрисан (када се одбројавађе заврши) добићете е-мејл на адресу под којом је био регистрован Ваш налог.

Напомена: Кориснички сервис не може да убрза овај процес.

Уколико Вам преостане злато на крају сервера такође ћете добити е-мејл. Овај е-мејл садржи линк који можете да искористите да пренесете Ваше злато.

Линк за пренос злата ће вас одвести до странице са инструкцијама за пренос.

Линк за пренос злата који сте добили важи заувек, све док не пребаците злато или ако се на налогу ком пребацујете злато обрише потврђујућа порука у игри (горе поменута). Ово значи да је могуће да сачетаке поновни почетак сервера након што се завршио, направите нови налог, и онда пребаците злато на Ваш нови налог (као да преносите Ваше злато са једног на други сервер). Ако не желите да искористите линк за пренос злата истог тренутка, чувајте га на сигурном месту како се не би случајно обрисао.

Напомена: Кориснички сервис може да направи нови линк само у ограниченом временском периоду у случају да га изгубите. Не можемо вам помоћи ако је прошло неколико месеци. Ако имате неких проблема приликом покушаја преноса Вашег злата, молимо Вас да контактирате кориснички сервис како бисмо Вам помогли.

Напомена:  Е-мејл за пренос злата често заврши у нежељеној пошти/спам фолдеру или фолдеру за промоције (Gmail). Молимо проверите их пре него што контактирате кориснички центар.


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не