Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Која је процедура за пренос злата?

Шта је пренос злата?

Само купљено злато може да се пренесе на други налог. Злато које сте добили на друге начине (од задатака или награда, разменом сребрњака и сл.) не може да се преноси.

Злато можете да пренесете само на други налог који се налази на истој верзији игре где је злато и купљено.

На пример: Злато купљено на Балканском серверу (Balkans 1 – ts1.balkans.travian.com) се не може пренети на интернационални COM сервер (COM1 ts1.travian.com)

Постоје специјални случајеви (као што су специјални сервери, турнири, итд.) када ће инфомрација о преносу злата бити објављена на форуму.

Како да пребацим своје злато?

Да бисте пренели злато пре него што се игра на серверу заврши морате прво обрисати Ваш налог. На страници за брисање налога (у игри) видећете колико злата можете да пренесете. Ако сте недавно купили злато може бити потребно да додатно сачекате пре брисања налога због сигурносних разлога.

Након што је Ваш налог комплетно обрисан (када се одбројавађе заврши) добићете е-мејл на адресу под којом је био регистрован Ваш налог.

Напомена: Кориснички сервис не може да убрза овај процес.

Уколико Вам преостане злато на крају сервера такође ћете добити е-мејл. Овај е-мејл садржи линк који можете да искористите да пренесете Ваше злато.

Линк за пренос злата који сте добили важи заувек, све док не пребаците злато или ако се на налогу ком пребацујете злато обрише потврђујућа порука у игри (горе поменута). Ово значи да је могуће да сачетаке поновни почетак сервера након што се завршио, направите нови налог, и онда пребаците злато на Ваш нови налог (као да преносите Ваше злато са једног на други сервер). Ако не желите да искористите линк за пренос злата истог тренутка, чувајте га на сигурном месту како се не би случајно обрисао.

Напомена: Кориснички сервис може да направи нови линк само у ограниченом временском периоду у случају да га изгубите.

Ако имате неких проблема приликом покушаја преноса Вашег злата, молимо Вас да контактирате кориснички сервис путем система за помоћ како бисмо Вам помогли.

Напомена:  Е-мејл за пренос злата често заврши у нежељеној пошти/спам фолдеру или фолдеру за промоције (Gmail). Молимо проверите их пре него што контактирате кориснички центар.

Koja je procedura za prenos zlata? prebacivanje


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не