Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 08: Савез

Опис: Потражите савезнике и оснујте алијансу. Ако још увек немате контакта са људима, потражите неки већ постојећи савез у игри, или пак на форуму.

Задатак: Придружите се савезу.

Како извршити задатак: Постоје два начина како да се придружите савезу. Можете добити позивницу од оснивача неког савеза, или једноставно можете оформити сопствени савез. Ако сте добили позивницу, њу можете прихватити кликом на абасаду. Пак, ако желите сами да оснујете савез, биће Вам потребна амбасада на степену 3. У случају да већ поседујете тај степен, отиђите само на амбасаду, попуните жељено име и скраћеницу.Попуните форму и сачувајте. Ако сте све урадили како треба, видећете Ваш назив савеза исписан у пределу предвиђеном за савезе са леве стране.Ако сте оснивач, требали би имати увид у све опције и могућности савеза.

По завршетку: На одличном сте путу. Што је сваки играч активнији и јачи, бићете јачи као савез. Да ли сте сазнали како да прегледате нападе и тражите помоћ једни од других?

Награда: lumber 295 clay 210 iron 235 getreide.gif 185


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не