Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Да ли могу да пренесем (преостало) злато?

Можете да пренесете само преостало купљено злато. Следеће злато не може да се преноси:

  • бесплатно злато које добијете на почетку ире или било који бесплатни поклон од игре Travian
  • сребрњаци претворени у злато
  • зарађено злато

Да бисмо избегли проблеме и забуне, горе наведено злато се користи прво.
То значи да ако сте добили 35 бесплатних златника, купили 100 и потрошили 50 од укупног броја златника, моћи ћете да пренесете 85 златника након брисања налога јер се бесплатно злато прво троши.
Са друге стране ако сте добили 35 бесплатних златника, купили 30 и потрошили 30, након брисања налога моћи ћете да пренесете само 30 златника које сте купили.

Након што обришете свој налог (тј. када више не будете могли да му приступите), добићете е-мејл са инструкцијама и линком за пренос злата. Линк ће бити послат на адресу коју сте дали приликом регистрације налога. Злато може да се пренесе само на сервере у истој земљи (исом домену, нпр: ".rs"). Ми Вам не можемо помоћи у преносу злата у друге земље. Такође трансфер злата је онемогућен за Финалне сервере турнира - злато не може бити пренето на њих, нити са њих на други сервер.

Da li mogu da prenesem (preostalo) zlato? prebacivanje i poklanjanje zlata


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не