Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 04: Надоградите дрвосечу

Виши нивои ресурсних поља захтевају више ресурса за изградњу, али такође производе више. Надоградите дрвосечу са нивоа 1 на ниво 2 сада!

  • Отворите дрвосечу ниво 1
    • Кликните на исти круг као раније. Приметићете како се сада у средини круга налази број 1 који показује на ком нивоу је то ресурсно поље.
  • Наредите надоградњу дрвосече на ниво 2
    • Приметићете да је количина ресурса потребна за изградњу већа него прошли пут и да је време потребно за изградњу дакође веће. Кликните на дугме ‘Надогради на ниво 2’ да завршите овај задатак.

Стање складишта и силоса се може видети изнад прегледа села. Ресурси потребни за изградњу ће се одузимати из складишта и силоса. Ја ћу опет тренутно завршити изградњу за Вас.

Ваша награда: Тренутно завршавање изградње на ниво 2. Кликните дугме ‘Преузми награду’ и наставите даље.

Задатак 5


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не