Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 12: Све на 5

Назив задатка: Све на 5

Опис: Биће Вам потребна много већа продизводња ресурса да би смањили време које вам је потребно за изградњу неких грађевина и обучавање насељеника.

Како извршити овај задатак: Надоградите сва ресурсна поља на ниво 5. Ово може да Вам се чини као дуг и досадан задатак, али труд се исплати. Велика производња је потребна да у будућности не морате дуго да чекате на ресурсе за неку грађевину.
Као и раније погледајте ресурсе и направите редослед по коме ћете градити поља. Можете да изађете из игре и вратите се након неког времена, док време у игрици тече константно. То значи да можете да оставите изградњу поља која захтевају више времена када нисте ту, и када се вратите она ће бити готова.
Честитамо Вам на извршавању свих задатака из економије и срећно у даљој игри.
Овде можете наћи више начина да контактирате Подршку и добијете више информација о игри.

Награда: 24 часа +25% бонус производње за све 4 врсте ресурса.


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не