Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 07: Трговина

Назив задатка: Трговина

Опис: Постојеће понуде се на пијаци могу видети кликом на "Куповина". Проверите односе продаје и време трајања. У случају да не нађете погодну понуду, кликните на "Продаја" и сами организујте транспорт по Вашој мери.

Како извршити задатак: CrИзвршите трговину прихвативши или понудивши сировине на пијаци. Ово је задатак који можете извршити на два начина, а оба почињу тако што кликнете на зграду пијаце у центру Вашег села. Одатле бирате, сходно Вашим потребама, могућност ‘Куповина’ и могућност ‘Продаја’ tab, ми ћемо почети са опцијом ‘Куповина’.
Овде можете видети све понуде које су људи око Вас направили. Ако постоји понуда која Вам се допада, и испуњавате све услове, једноставним кликом на ‘Прихвати понуду’ извршићете трговину. Друга могућност је кроз вид ‘Продаја’, где ћете сами понудити размеру и однос сировина, како Вама највише одговара. Постоје два места за унос количине сировина, прво је за сировину коју нудите, а друго место је намењено за сировину коју тражите за узврат. Што је однос сировина мањи, већа је шанса да ће понуда успешно бити прихаћена од стране других играча. Такође можете одредити максимално трајање транспорта. Ако се одлучите за овај начин, поставите понуду да извршите задатак. Након тога, можете видети своју понуду на листи испод. Ако се предомислите, овде можете и одустати од продаје.Можете прочитати нешто више о пијаци овде.

Награда: lumber 100 clay 99 iron 99 getreide.gif 99

 

Задатак 8


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не