Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 14: Аукције

Назив задатка: Аукције

Опис: Картица са аукцијама је место где можете куповати и продавати предмете које херој нађе у авантурама. Да бисте купили неки предмет морате имати сребра и постоји неколико начина да га добијете. Можете га добити преко авантура или преко извршавања неких задатака. Такође можете продавати предмете на аукцијама да бисте добили сребро. Исто тако можете мењати злато за сребро у Мењачници.

Како извршити овај задатак: Мењачница злата у сребро и обрнуто је сада на картици Аукције. Видљива је тек након завршавања 10 авантура. Кликните на сличицу Аукцијски Чекић испод слике Хероја да одете директно на картицу Аукције. Такође можете кликнути Херојеву слику па онда селектовати ту картицу. Да ставите понуду на неки предмет кликните на опцију "понуди" која се налази десно од предмета. Дајте своју понуду aи чекајте док се аукција не заврши. Да бисте продали нешто кликните на картицу Продаја и одаберите неки од својих предмета. За овај задатак можете да одаберете лековиту маст или завоје и ставите само пар њих на продају. Након што ово урадите задатак ће бити извршен и онда можете отказати продају уколико то желите.

Више информација о аукцијама можете наћи овде.

Награда: lumber 280 clay 120 iron 220 getreide.gif 110


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не