Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Пљачкашки списак

Са пљачкашким списком слање пљачки је брже и исто тако можете брзо приступити фармама. Да бисте могли користити ову опцију, морате да будете члан Златног клуба. Активирање Златног клуба се наплаћује само једном, и добићете слотове за фарме у пљачкашком списку чим активирате Златни клуб. Да бисте подесили своју листу фарми морате јој прво приступити. Можете јој приступути из места окупљања у вашем селу. Кликните на место окупљања и изаберите картицу Листа фарми.

farmslots


Приметићете да постоје два линка; фокусираћемо се сада само на први. Кликните на њега (направи нову листу) да бисте подесили листу фарми.

farmslots

 

 • Унесите име којим желите да назовете листу.
 • Изаберите своје село, из којег ће бити послата пљачка.
 • Кликните на дугме Направи да бисте направили листу.

Сада сте креирали своју листу, али још увек нисте додали ни један слот, тако да још увек нисте завршили процес. Потребно је још да подесите слотове/мете за вашу листу.

farmslots

 

 • 1. Представља име листе.
 • 2. Укључује детаље као што су прикажи/сакриј.
 • 3. Додаје мету/слот на листу.
 • 4. Са овом опцијом можете означити све мете на вашој листи.
 • 5. Започињете унапред подешену пљачку на изабране мете у вашој листи фарми.

  Тренутно празна табела ће касније приказати становништво (у случају села), растојање, количину војске и информацију о последњем нападу на свако село из ваше листе.

  Дакле, кликните на Додај да бисте додали фарму на листу.
farmslots


Овде је приказана римска војска, али распоред је у основи исти за све остале народе.

Можете да подесите вашу мету по координатама, или алтернативно, систем ће приказати мете из ваше листе фарми на које сте слали последње нападе.

 • Одредите своју мету, било да је по координатама или последњим нападима.
 • Ово је место где можете одредити војнике које ћете слати у напад. Сличан је начин као и код обичног слања војске у нападе/појачања/пљачке.
 • Кликните на дугме Сачувај да бисте сачували промене.

Ето, завршили сте! Увек можете да измените унапред дефинисане пљачке/број војника, уколико желите. Ако сте напали мету која се налази на вашој листи фарми, листа ће после изгледати овако:

farmslots

 

03. Pljačkaški spisak / pljackaski spisak


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не