Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Задатак 04: Ниво хероја

Назив задатка: Ниво хероја

Опис: Научите како да распоредите поене Вашег хероја.

Како извршити овај задатак: Кликните на слику Вашег хероја да бисте отворили преглед хероја. На картици атрибути можете да бирате између четири различите врсте атрибута – снага у борби, бонус у нападу, бонус у одбрани и сировине. Када ваш херој достигне следећи ниво добићете 4 поена које можете да распоредите по његовим атрибутима. Када распоредите поене морате да кликнете на дугме сачувај измене. AНакон тога једини начин да промените распоред тих поена које сте већ доделили је помоћу  књиге мудрости.
Прва 4 поена би требало да доделите снази у нападу; ово ће учинити Вашег хероја јачим и биће у могућности да преживи наредне авантуре. Након тога најбоље је да доделите те поена или снази у нападу или ресурсима да бисте поспешили напредак свог села.

Награда: lumber 190 clay 250 iron 150 getreide.gif110


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не