Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Како здравље хероја функцијонише?

Иди на:
Увод
Губљење здравља
Лечење Вашег хероја
Оживљавање Вашег хероја



Увод

Здравље Вашег хероја је веома важно и мора се стално пратити у игри. Када пошаљете хероја у авантуру или када учествује у борби он може изгубити животне поене, и када изгуби превише умреће (наравно, можете га оживети и ускоро ћете сазнати како!). Било би добро да знате како функционише здравље Вашег хероја, па ево кратког водича који ће то да Вам објасни.

Пре него што наставимо можда бисте желели да погледате здравље Вашег хероја сада. Да бисте то видели, отворите атрибуте хероја кликом на слику хероја која се увек види на горњој левој страни странице. На тој страници би требало да видите здравље Вашег хероја, и требало би да изгледа од прилике овако:

Health


Звравље Вашег хероја.

Као што можете видети, мој херој тренутно има 100% здравља. Такође можете видети, уколико ставите курсор миша преко зелене линије, информације о регенерацији хероја – више о томе касније!


Губљење здравља

Када пошаљете хероја у авантуру могуће је да ће изгубити неки део животних поена. Количина коју изгуби зависи од његове снаге у борби, опасности авантуре и у колико сте авантура били пре те. Како се повећава број авантура тако ће Вашем хероју бити теже да иде у авантуре и губиће више животних поена. Ако не повећавате снагу у борби и наставите да идете у авантуре, херој ће почети да губи веће количине животних поена.

Што се тиче опасности авантуре, постоје две врсте: нормалне и тешке. У тешким авантурама херој губи од прилике дупло више животних поена него у нормалним. Добра ствар је да ће такође добити дупло више искуства.

Adventure Difficulties


Различите тежине авантура.

Hard and Normal Adventure Comparison


Информације о два одвојена извештаја из тешке (лево) и нормалне авантуре (десно).

Постоји још један начин на који херој губи животне поене а то је учествовање у борби.Количина поена коју ће херој изгубити зависи од укупне борбене снаге нападачких и одбрамбених јединица. Не можете видети у извештају колико је изгубио, али можете рачунањем процента јединица које су погинуле и биле на истој страни као херој, а то је приближно проценат животних поена које је херој изгубио. На пример ако се борите са 200 империјанаца и 100 њих погине, то значи да је погинуло око 50% Ваших јединица, самим тим ће Ваш херој изгубити од прилике 50% животних поена. Лакши начин је да једноставно посматрате животне поене пре и после битке и израчунате разлику.

Ту је пар ствари на које би требало обратити пажњу. Прва је уколико Ваш херој изгуби 90% животних поена или више у једној бици. Друга је, ако нападнете херојем неко село, постоји могућност да изгуби одређени број животних поена чак и ако је село празно. Трећа и последња је да независно од броја животних поена које херој има, он ће се увек борити максималном снагом у борби, мање поена само значи да је лакше да ће да умре.


Лечење Вашег хероја

Сада када знате како херој може да погине, хајде да научимо како да га вратимо!

Постоје два начина да се животни поени врате Вашем хероју, а први је да се херој сам излечи током неког периода времена, и то је названо регенерација. Брзина регенерације зависи од количине животних поена коју може да надокнади за одређено време. Ваш херој одмах на старту има 10% поена за регенерацију по дану, што значи да он добије 10% здравља дневно. Можете повећати регенерацију тако што хероја опремите одређеним предметима. Ево неких примера за предмете:

Health Items


Предмети који помажу здрављу Вашег хероја.

Можда сте приметили да неки предмети такође смањују штету нанету Вашем хероју. Оне ће помоћи хероју да у авантури или бици изгуби мало мање поена него обично.

Други начин да оздравите хероја је да користите лековиту маст. Она помаже да се животни поени одмах подигну. Лековиту маст можете добити из авантура или купити на аукцијама. Када купите масти и унесете број који желите да искористите, здравље хероја ће се повећати- Свака лековита маст повећава здравље за 1%.

Ointments


Лековите масти.


Оживљавање Вашег хероја

До сада сте схватили да се дешава да херој некад погине. Након што погине могуће га је оживети, наравно!

Ако је мртав на страници хероја видећете опцију за његово оживљавање, и изгледаће од прилике овако:

Dead Hero


Ово видите када је херој мртав.

Количина ресурса и време потребно за оживљавање зависи од Вашег племена и нивоа хероја. За табелу за оживљавање хероја посетите ову страницу.

Други начин да оживите хероја је да искористите предмет oпредмет назван Кофа. Кофа моментално оживљава хероја, и нису потребни додатни ресурси за оживљавање. Кофу можете добити из неке авантуре или на аукцијама. Када добијете кофу, одете на страницу хероја и кликнете на слику кофе и потврдите да желите хероја да оживите моментално. Једна кофа може једном да оживи хероја, али не постоји граница за број кофа које можете купити.

A Bucket


Кофа.

Молимо запамтите да хероја можете оживети само у селу са местом окупљања. У случају да немате место окупљања и покушате да оживите хероја, он ће бити оживљен у претходном матичном селу хероја.


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не