Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Шта треба да знате у вези регистрације?

На крају 2011. године систем за регистрацију налога је редизајниран да би регистрација нових налога била лакша. Овако сада изгледа страница за регистрацију:

Registration


Уколико сте упознати са старим начином регистрације приметићете да се Ваш народ и почетна позиција више не бирају у овој фази регистрације. Уместо тога народ и почетну позицију одабраћете при вашем првом пријављивању на налог.

Када попуните страницу за регистрацију информације би требало да буду послате на Ваш е-мејл у року од неколико минута. У поруци ћете добити детаље о Вашем налогу и информације о активацији истог. Налог можете активирати простим кликом на линк у поруци коју добијете.

Сада се можете пријавити! Када се први пут пријавите на налог мораћете да изаберете Ваше племе и почетну позицију пре него што почнете да играте:

Registration

 

Registration


И то је то! Уживајте у игрању на Вашем новом налогу!


Додатне информације:

Уколико је сервер већ почео са игром када користите линк за активацију одвешће Вас директно у игру.

Сада можете активирати налог пре него што сервер крене. Када то урадите видећете страницу сличну овој:

Registration


Ако покушате да се пријавите на Ваш налог пре него што је сервер кренуо отвориће се страница која ће Вам рећи када сервер почиње.

Ако користите активациони линк из Ваше поруке за регистрацију више пута примићете следећу поруку: "Овај активациони код је већ искоришћен". Ово може бити корисно у случају да не знате да ли сте активирали налог или не.

Ако покушате да освежите страницу у тренутку када треба да одаберете налог приказаће Вам се грешка и мораћете поново да се пријавите да би сте одабрали налог и почетну позицију.


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не