Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Дугмићи у извештајима

Ако имате извештај битке (то је извештај напада који сте послали или који је био послат на ваше село) можете да урадите неколико ствари са њим.

Ево једног извештаја борбе, који представља напад који сте ви послали на другог играча:

report


Сада ћемо објаснити шта свако дугме значи :)

1 - Архива вам омогућава да пребаците ваш извештај у архиву на даље чување. Ово дугме је видљиво само ако имате активиран Travian Plus налог!

2 - Дозволе за приступ вам омогућавају да измените шта други играчи могу да виде ада им дате извешта. Детаљније објашњење се налази испод.

3 - Дугме за брисање ће обрисати извештај. Будите пажљиви са овим дугметом!

4 - Дугме симулатор борбе ће вас одвести до симулатора у вашем месту окупљања, и сви подаци из извештаја ће бити унапред попуњени. На овај начин можете да користите симулатор борбе како бисте експериментисали са вашим нападом.

5 - Ако имате активиран Travian Plus налог у извештајим где све ви нападач видећете ово дугме за поновно слање напада. Као што име дугмета каже уз помоћ њега можете брзо поновити ваш напад. Клик на ово дугме неће одмах послати напад, већ ће вас одвести до места окупљања где ће све бити спремно да одмах пошаљете напад (али ви ипак у овом кораку можете изменити нешто пре него што га пошаљете). Ако имате више села потребно је да гледате извештај из села из ког желите да поновите напад, јер клик на дугме за поновно слање напада ће вас одвести до места окупљања села у ком се тренутно налазите.

Када делите свој линк извештаја са другим играчима можете изабрати шта они могу да виде. То можете подесити кликом на дугме за дозволе у извештају и ево шта ће се онда појавити:

report


Као што видите можете изабрати да сакријете име и село противника, ваше име и село, своју војску или и војску противника. Такође, можете да упишете и кратак опис напада. Ово је оно што ће други играчи видети када гледају извештај ако смо изабрали све опције (исти који је приказан на слици изнад) видеће све скривене податке у извештају и додати опис:

report

izvestaj opcije dozvole sakrivanje deljenje


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не