Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Напуштање долина

Освојену долину коју не желите више да поседујете можете да напустите из вашег дворца хероја. У дворцу хероја села из ког сте освојили долину ће се приказати табела долина које сте освојили из тог села. Да бисте напустили долину једноставно кликните на црвени X поред типа долине у тој табели.

oasis


Једном када кликнете да напустите долину биће потребно шест сати да се напуштање долине заврши, и тада ће се приказати нова табела под називом "Напуштање долина" у вашем дворцу хероја. Током тог периода можете да прекинете напуштање долине једноставним кликом на црвени X поред долине у новој табели или на исти црвени X у првој табели.

oasis

Napuštanje doline / napustanje dolina / napusti dolinu


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не