Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Подешавања хероја

Након што кликнете на лик вашег јунака (налази се са десне стране), бићете пребачени на нову страницу која садржи различите опције за хероја. Ми ћемо обрадити прву картицу на овој страници која садржи основне опције за хероја - објашњења у вези са другим картицама можете пронаћи на страници са одговорима.

Ова картица је названа Атрибути  и  прва ствар коју ћете видети на овој картици су у уствари особине хероја:

  • Снага у борби – одређује укупну борбену снагу вашег хероја.
  • Бонус у нападу – одређује бонус у нападу вашег  хероја. Тај бонус се односи на војску која прати вашег хероја  у борби.
  • Бонус у одбрани – одређује бонус у одбрани вашег хероја.Бонус  се односи на одбрану војске која се налази са вашим херојем.
  • Сировине – Одређује производњу сировина вашег хероја.

Превуците курсор миша преко сваког атрибута и отвориће се прозорчич са додатним информацијама.

Ваш херој може стицати искуство кроз битке и авантуре и тако прелазити на веће степене. Сваки нови степен ће вам дати 4 поена које можете да расподелите између 4 атрибута хероја. На вама је да одлучите који тип хероја вам је потребан. Обратите пажњу на снагу у борби, посебно у почетку. Већом борбеном снагом ваш херој постаје више издржљивији и снажнији и због тога неће умрети тако лако. Увек можете да преуредите поене атрибута касније у игри али да би могли то да урадите потребан вам посебан је предмет за хероја односно Књига мудрости.

Постоје неке разлике у борбеној снази у зависности од племена . Римски хероји добијају  већу снагу у борби сваким додељеним поеном  и такође имају већу почетну  борбену снагу.  Снага у борби се повећава за 80 поена по нивоу (или 100 поена по нивоу код Римљана). Бонуси у нападу и одбрани се повећавају за проценте а производња сировина за један поен по нивоу што доводи до повећања одређених ресурса  код производње хероја.

Следећи одељак вам омогућава да промените производњу сировина хероја. Постоји  неколико доступних опција. Наиме, можете да изаберете да ли желите да повећате производњу само једне врсте сировине или желите да херој производи све сировине. Имајте на уму да ће херој производити мање сировина у случају да одаберете само једану врсту уместо производње свих сировина. Међутим, у другом случају  добићете бонус на све сировине (али мањи него када изаберете само једну сировину). Табела ће вам исто тако показати колики ће бонус дати херој.

Следећа табела показује здравље вашег  хероја. Превуците курсором  миша преко и отвориће се прозорчић са информацијама о стопи регенерације хероја.

Следећи одељак се односи на опште информације о хероју.  Прва ствар коју ћете видети је одељак са искуством. Када показивач стигне до краја ваш јунак ће добити нови степен. Број на почетку вам говори колико поена искуства је ваш херој добио до сада. Поред тога, ако пређете преко показивача, можете видети у процентима колико је ваш херој напредовао ка следећем степену  као и број поена искуства који су му потребни да пређе на тај степен. Следећи  показивач показује степен  вашег хероја а испод тога брзину хероја. Ова вредност је приказана као поље по сату. Галски херој има бонус у брзини као посебну особину (+5 брзина ако је херој на коњу).

На крају овог одељка  ће писати у којем селу се тренутно налази ваш херој. Испод ових табела, са леве стране можете видити свог хероја а са десне стране инвентар хероја. Предмети које сте купили  или сакупили ће бити сачувани у инвентару . Да би их отпремили потребно је да кликнете  два пута на њих или да их превучите на одговарајуће место на вашем хероју.  Слободна места у инвентару  ће се проширити када испуните постојеће тако да нема потребе да бринете о простору. На дну листе се налазе два линка која воде до аукције:  куповина предмета и продаја предмета.

Последње али не и мање важно је мало поље за потврду испод аватара вашег хероја. Ако је ово поље означено  то значи да је ваш херој  "скривен"  односно неће учествовати у одбрани свог села ако је нападнуто. У супротном,  уколико то поље није означено, херој ће бранити село. Имајте на уму да ће ваш херој и даље производити сировине у том селу и ако је то поље није означено али неће давати бонус у одбрани.

Podešavanja / podesavanja / opcije heroja


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не