Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Дипломатија савеза


Странца за дипломатију је кључна за сваки савез. Прва опције вам омогућава да понудите ПОН (пакт о ненападању), сарадњу или објавите рат другом савезу. Пре него што пошаљете дипломатску понуду потребно је да упишете име савеза ком је шаљете.

Испод ових опција видећете листу понуда које сте послали и чекају на дипломатски одговор (да буду прихваћене или одбијене) од стране другог савеза. Слично томе следећа листа приказује туђе понуде (понуде које вам упућује други савез) укључујући и опцију да их прихватите или одбијете.

На крају, последња листа ће вам приказати тренутно постојеће дипломатске односе вашег савеза. Ове опције укључују: ратове, пактове о ненападању и сарадње.

Diplomatija saveza / promena diplomatije / pon / saradnja / rat


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не