Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

08. Како да градим у центру села?

Ајмо до центра Вашег села, да бисмо изградили складиште и силос. Немојте заборавити да ако хоћете до центра села, све што треба да урадите јесте да кликнете на дугме које изгледа као мало село.

 

beginner


Ово је Ваш центар села. Као што можете видети, једина грађевина је главна зграда, која је аутоматски изграђена чим почнете игру. Ако погледате, можете видети тамно зелене кругове на светло зеленој трави. Ово су места за градњу за Ваше село, ту можете градити грађевине као што су складиште и силос. Зашто небисмо изградили складиште прво. Кликните на место означено црвеним.

 

beginner


Ово је листа свих грађевина које можете тренутно изградити. Све што више градите и дижете степене Вашим грађевинама, више грађевина Вам се откључава. Сконцентрисаћемо се на изградњу складишта само. Можете видети списак ресурса који су Вам потревни за изградњу. Ако немате довољно ресура, само сачекајте сат времена, али би требали имати довољно, зато слободно кликните на зелено "Унапреди на степен x" испод складишта.

Можете видети на дну странице, као што сте видели са њивом, и видећете да је почела изградња складишта. Требаће око 32 минута да се заврши, зато узмите предах, гледајте мало TV, једите чипса, и вратите се за пола сата.

(тридесет три минута и двадесет секунди касније)

Јесте ли уживали на паузи? Ја сам на мојој сигурно. Да наставимо, сад кад сте завршили складиште, саградимо силос. Сећате се оног плавог круга? Зашто га неби изградили тамо. Само кликните на зелено "Унапреди на степен x" испод силоса и почните градњу. Сад, ако сте римско племе, ја бих на вашем месту почео са унапређењем сваког поља, али ако нисте, сачекајте око 25 минута да се заврши, онда наставите да градите Ваше ресурсна поља док не будете имали 1 од сваког унапређено на степен 1.

(Пар минута касније, кад сте завршили са изградњом)

Пошто сте унапредили један од сваког ресурса на степен 1, поље производње у Вашем селу би требало да изгледа овако:

Производња:
Дрво: 11 по сату
Глина: 11 по сату
Гвожђе: 11 по сату
Жито: 4 по сату


Ако сте приметили, Ваше жито је ниже него што је пре било, јер док сте градили ваше село, Ваша популација је расла, и пошто се то догоди морате користити више жита за исхрану становника. У сваком случају покуштајте да одржите Вашу производњу жита као и остале, пошто је жито важно колико и остали ресурси па и више.

Напомена уредника: На почетку, сигурније је држати производњу жита на висини три четвртине ваше највише продукције, пошто се жито слабо користи у почетној изградњи.

08. Kako da gradim u centru sela? Kako da zidam u selu?


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не