Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

07. Како да градим у прегледу села?

Зашто се небисмо вратили и погледали поруку коју смо добили недавно.

Кликните на парче папира десно и кликните на поруку "Добродошли у Травиан.

beginner


Е па, зар није то лепо. Сад кад сте почели са игром, Ваша почетничка заштита почиње да истиче, па је добра идеја да се почне убрзо са изградњом.

Напомена уредника: Дужина почетничке заштите се повећава како сервер стари. Регистрацијом на старијим серверима даје Вам дужу почетничку заштиту него кад се региструјете на новијим серверима, али је опасније.

Да, добро сам рекао, стварно ћемо почети сад са изградњом! Браво за Вас! Хајмо на преглед села тако што ћемо кликнути једно од ресурсних поља.

beginner


Сад кад смо се вратили на преглед села, баците поглед тамо на малу сличицу. Да ли видите потамљене кругове? Одатле Ваши ресурси долазе. Тренутно, Ви их не добијате пуно, али док им будете дизали степене, више ћете добијати. Имати више ресурса је оно што је писалу у поруци зар не? Па хајде да подигнемо степен једној од наших њива. Да ли видите њиву која је обојена у црвено? Слободно кликните тамо.

beginner


Ово је Ваша њива. Као што видите она је на степену 0, и производи само 6 жита по сату. Ако је унапредимо производиће 15 жита по сату (ово је само случај на 3x speed серверима, на 1x speed серверима производња њиве ће бити мања - али као почетник је боље почети на 1x speed серверу!). Ја називам то напретком, а Ви?Кликните на зелено дугме "Унапреди на степен 1". Ово ће Вас вратити назад на преглед села, и ако погледате дно странице видећете ово:

                 Изградња:
                 Њива (степен 1) 0:02:30 сати Готово у 19:03

Па, нећете баш тако видети, али нешто слично томе.
Сад само сачекајте 2 минута и 30 секунди . . . .
(два минута и тридесет секунди касније)

ТАДА! ГОТОВО! Сада сте поносан власник ниво 1 њиве! Можете видети да се производња жита повећала, тако да сад производите више жита на сат.

07. Kako da gradim u pregledu sela? Kako da zidam u selu?


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не