Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Доступне Златне / Плус / Златног клуба опције

Плус налог

Плус налог укључује додатне опције које могу бити купљене помоћу злата (Gold). За разлику од Златног клуба, Плус опције трају одређен број дана и након тога нестају и потребно је обновити Ваш Плус налог. Испод можете да видите користе линкове који ће Вам детаљно објаснити разне Плус опције:

Злато

Можете да купите неколико Златних предности које Златни клуб не укључује. Испод можете видети корисне линкове који ће Вам детаљно објаснити разне Златне опције:

Златни клуб

Можете да купите чланство у златном клубу за secondary_payment.png 100 (gold2.png 50 на speed серверу) које траје целу партију. Чланством добијате неке бесплатне опције које можете да користите неограничено, као и неке нове опције које се додатно наплаћују. Молимо вас да запамтите да нећете добити повраћај утрошеног злата на крају сервера или када обришете налог.

Златни клуб укључује следеће опције:

Dostupne Zlatne / Plus / Zlatnog kluba opcije


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не