Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Како да опремим хероја?

Хајде да направимо кратак резиме како да опремите хероја разним предметима.
Прва ствар која треба узети у обзир је да у суштини постоје две главне категорије:

  • Опрема
  • Потрошна опрема

Да би ти додаци радили потребно их је прво придодати хероју, али уопште разлика између опреме и потрошнe опремe јесте да опрема може бесконачно трајати и даје различите бонусе хероју, војницима који га прате (у  пљачки/нападу или у одбрани), а неки чак дају бонусе сличне онима које дају артифакти.

Постоји велики број опреме која може повећати регенерацију хероја, смањити штету коју је херој задобио у борби или смањити време обуке војске у штали/касарни. Исто тако могу повећати производњу културних поена, повећати штету коју може нанети херој и појачати нападачке /одбрамбене способности војске која га прати. Постоји и опрема која скраћује време путовања, време повратка и која побољшава опште кретање војске. Да би ови додаци радили, они морају бити придодати хероју – они неће дати ефекта ако су само сачувани у складишту вашег хероја.
Пошто опрема представља велики број ставки (већина се већ налази у одговорима овде), био би веома дуг списак када би покушали да објаснимо сваку ставку посебно. Али опремање ставки није тешко, све је већ категорисано у Аукцијама и Авантурама као предмети који су намењени за леву руку, десну руку, ципеле, кациге, итд. Дакле, прилично је логично где ове ставке треба да се стоје како би се могле користити за опремање. Систем вам неће дозволити да ставку која је намењена десној руци ставите на неко друго место сем десне руке, тако да не постоји начин да се направи грешку.

У сваком случају, да би било која ставка била отпремљена у инвентар вашег хероја, једноставно кликните на њу и затим на ОК и повуците је на одговарајуће место на вашем хероју. Нећете моћи да ставите на погрешно место на вашем хероју - одговарајуће место ће бити додатно означено у моменту када кликнете на одговарајућу опрему. Поновите поступак обрнутим редоследом када хоћете да вашег хероја ослободите опреме.

Код потрошне опреме процес је мало другачији. Прво, потрошна опрема се троши, што значи да је њихов ефекат једнократан, али ако желите да опет остварите бонус који дају, морате их опет набавити. Пример таквих предмета су завоји, маст, свици, уметничка дела и табле закона. Предмети које смо сада поменули такође могу да се складиште. То значи да се складиште док их сакупљате, тако да можете имати нпр. 500 масти и да вам то заузима само једно место. Шта више, нема лимита у вези са бројем складиштених предмета које ваш херој може да понесе. То значи да нема разлике између тога да ли је те предмете понео или је са њима опремљен. На пример, да ли носи само једну маст или је понето или опремљено 500 и више. Када ови предмети буду искоришћени, количина која је потрошена ће нестати. Имајте на уму да са свим овим предметима, да би радили, укључујући кантице, завоје, уметничка дела, табле, кавезе  итд, морате прво опремити вашег хероја. Неће радити и неће имати ефекта ако их само ставите у инвентар вашег хероја.
Постоји само једно место код вашег хероја где сви потрошни предмети иду, а то је мали оквир који стоји лево од вашег хероја (или како ви видите десно), поред стопала. Нећете моћи да ставите на погрешно место на вашем хероју, одговарајуће место ће бити означено у моменту кад кликнете на одређени потрошни предмет.
Зато запамтите у случају кавеза, кофе, завоја и осталих таквих предмета, они се морају ставити у тај оквир/опреме пре било које битке или напада, да би се могли касније активирати у свако доба када вам затребају.

Kako da opremim heroja? Kako se kristi oprema i predmeti?


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не