Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Шта значе графици у прегледу савеза?

Moжете додати 3 разкичита графикона на опис Вашег савеза:

  • Снагу сопственог савеза
  • Борбене поене (разлику од јуче)
  • Губитке у односу на друге савезе

Одговарајући ББ кодови за додавање графике можете пронаћи кликом на "Измени опис савеза" унутар опција савеза.

Снага сопственог савеза ће приказивати број нападачких, као и број одбрамбених поена Вашег савеза унутар последњих 7 дана (уколико поставите курсор миша преко неко од линија-статистика, видећете тачне бројке). У основи, ова графика приказује војну моћ Вашег савеза.

Борбени поени савеза ће приказивати број нападачких, као и број одбрамбених поена Вашег савеза унутар последњих 7 дана (уколико поставите курсор миша преко неко од линија-статистика, видећете тачне бројке). У основи, ова графика приказује војну активност Вашег савеза.

Губици у односу на друге савезе ће показивати колико је Ваш савез украо ресурса и убио трупа (из савеза с којим се пореди) као и колико је савез с којим се пореди украо ресурса и убио трупа (уколико поставите курсор миша преко неко од линија-статистика, видећете тачне бројке). У основи, ова графика приказује војну успешност Вашег савеза у поређењу с другим савезом.

Šta znače grafici u pregledu saveza?


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не