Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Други начин да контактирам подршку

Уколико желите да контактирате члана особља, било то због тога што желите да поставите подршци неко питање везано за игру или зато што желите да причате с мултихантером због прекршаја правила игре, све што треба да урадите јесте да кликнете на малу црну књигу у левом ћошку Вашег екрана. Кликните на 'Контактирај подршку у игри'. нда одаберите категорију која најбоље одговара ономе у вези чега Ви имате питање. Након тога, једноставно напишите и пошаљите Ваше питање и члан особља ће с задовољством одговорити. Запамтите: и Подршка и Мултихантер имају 24 сата од примања поруке да дају одговор, зато будите стрпљиви. Тамо такође постоји још један језичак - тај језичак ће Вас усмерити ка Плус подршћи. Плус подршка се бави проблемимакоји се тичу ПЛУС налога и Злата, дакле уколико Вам треба помоћ око ових области, контактирајте Плус подршку.

Такође, као и до сада, увек можете контактирати Подршку и Мултихантера путем порука унутар игре.

Drugi način da kontaktiram podršku


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не