Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Како раде аукције?

Аукције не раде као куповина/продаја на пијаци. Због тога желимо да Вам објаснимо систем рада.

Потребно је да замислите следеће:

Предмет је на продаји и тренутно кошта 100 сребрњака. Играч 1 мисли да тај предмет вреди 10.000 сребрњака - тако да он нуди највећу понуду од 10.000 сребрњака. Он ће бити приказан као играч са највећом понудом од 101 сребрњака јер се још нико други није надметао до сада.

Сада играч 2 долази и види да се предмет продаје за 101 сребрњак (тачније мисли да је тако). Због тога он мисли да би тај предмет вредео 500 сребњака и поставља ту понуду. Сада добија поруку са текстом "Надмашени сте".

Ово није грешка нити је други играч користио бота или нешто слично. То је једноставно начин на који аукције раде. Оваква "игра" се наставља све док играч 2 не понуди 10001 сребрњак. У том тренутку, он је поставио највишу понуду и самим тим је приказан као највиши понуђач.

Направили смо пример да бисмо Вам показали на шта смо мислили. Изабрали смо следећу аукцију:

auctions


Постављамо прву понуду:

auctions


И надмашени смо:

auctions


Сада постављамо вишу понуду и постајемо највиши понуђач:

auctions

 

4. Kako rade aukcije? aukcija


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не