Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Како ми савез може помоћи када сам под нападима?

Ако Вас други играчи нападају Ваши пријатељи из савеза Вам могу бити од велике помоћи. Ипак, морате обавестити чланове Вашег савеза да Вам је помоћ неопходна, јер они то неће видети осим ако константно прате све нападе у савезу. Ово можете обавити или путем директне поруке Вашим савезницима, или можете писати вођама Вашег савеза - они могу проследити Вашу поруку свим члановима савеза како бисте добили сву неопходну помоћ. Ваш савез можда има и форум где их можете замолити за помоћ (требало би да проверите да ли Ваш савез има уопште форум за ово).

Кад један од чланова Вашег савеза зна да Вам треба помоћ они би требали послати појачања и ресурсе ка Вашем селу. Јер ће то појачање у Вашем селу захтевати жита да би преживели зато треба да унапредите Ваш силос, тако да можете примити више жита за исхрану тих трупа. Такође је добра идеја да унапредите Ваш зид, јер ће то ефективније утицати на трупе док Вас бране.

Пошто су напади против Вашег села стали можете вратити трупе Ваших савезника натад њиховим власницима путем места окупљања.

Kako mi članovi saveza mogu pomoći kada sam pod napadom?


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не