Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

04. Шта треба да знам у вези главних дугмића?

То! Регистрација и пријава су успешно одрађене, могу ли сада започети с игром? НЕ! Наравно да не! Још не знате ни како! Али зато сам ја ту ^_~.

beginner


Као што можете видети, Означио сам неке битне ствари о овој мапи игре; хајмо погледати, хоћемо ли?

1. дугме: Ово је сет корисних пречица које ће Вам постати веома битне током једног дела Вашег играчког искуства. Оне обухватају:
- пречица ка почетној страни игре, што је увек корисно;
- пречица ка званичном форуму игре, где можете пронаћи све могуће информације о Травиану и комуницирати са осталим играчима;
- пречица ка страници са Одговорима (ЧПП), ту где сте и сад;
- пречица ка правима и условима игре (такође познато као Правна регулатива);
- пречица ка контакт страници, што ће Вам донети неке корисне информације о компанији и њиховим креаторима.

2. дугме: Мала црна књига у Вашем доњем левом углу ће отворити искачући прозор где ћете моћи изабрати од различитих веома корисних пречица, укључујући и пречицу ка форуму игре, опција да пошаљете поруку Подршци и тренутни сет Правила игре. Такође, постоји пречица ка упутству о игри; ово упутство ће Вас опскрбити са брзим (али кратким) информацијама о племенима, њиховим јединицама и грађевинама. Увек можете одабрати да посетите Одговоре ако вам затреба опширније објашњење.

3. дугме: Ово је Водич; он ти задаје потраге или задатке које морате да обавите јер Вас води у основне принципе и појам игре. Кликнувши на њега, можете проверити да ли постоје неки нови задаци задати од стране њега, или ако постоји награда која чека на Вас за неки већ обављен задатак.

4. дугме: Окачени знак Вам показује тренутни ниво лојалности одабраног села, али кликом на знак два пута ће Вам омогућити да промените име села.

5. дугме: TОво је дугме за преглед села. Оно Вас враћа директно на страницу на којој се сад налазите.

6. дугме: Ово дугме Вас води директно на центар села, на том месту можете градити пуно грађевина, као што су место окуљања, склониште, или чак академију.

7. дугме: во је дугме за мапу, што ће Вас одвести на огромну Травиан мапу света. Ако кликнете на њу, показаће Вам где се тачно налазите, али ћемо после разлагати о томе.

8. дугме: во је дугме за статистику. Оно ће Вас одвести на нешто као систем рангирања у игри. Можете видети како стојите наспрам осталих играча.

9. дугме: Ово је дугме за извештаје; примате извештаје кад обавите трговину, примите појачања, нападнути сте или сте напали, и тако даље. Дугме ће светлети зеленом бојом кад добијете нови извештај, и број нових не прочитаних извешраја ће такође бити приказан.

10. дугме: Ово је дугме за поруке; кликнувши на ово дугме, отвориће Вам се примљене поруке. Тамо, можете видети Ваше примљене и послате поруке, или послати нову. Баш као и извештаји, кад добијете нову поруку за читање, дугме ће светлети (златно) и мали број ће бити приказан, говорећи Вам колико не прочитаних порука имате.

11. дугме: Ово је дугме за Плус/Злато. Оно Вам показује колико златника (и сребрњака) тренутно имате; кад кликнете на њега, бићете одведени директно на страницу где можете купити златнике и активирати Плус налог или опције Златног клуба.

12. дугме: Ово је Ваш херој; да, и ово је такође дугме! Кликнувши на слику Вашег хероја одвешће Вас на страницу са опцијама хероја, где га можете опремити, променити његову продукцију сировина, променити његов изглед, и тако даље.
12a дугме: Ова слика као мала мапа је дугме за авантуре. Кликнувши на њу, моћи ћете да видите ако су се било које нове авантуре појавиле у близини.
12b дугме: Ово је аукцијско дугме. Ако кликнете на њега, бићете одведени на аукцијску страницу, где се можете надметати или продати предмете хероја и видети аукције које се тренутно обављају.

13. дугме: Ово дугме Вас води на ваш профил. Кликнувши на њега, можете променити подешавања Вашег налога, додати чуваре налога, променити садржину профила или чак ставити Ваш налог на брисање.

14. дугме: Коначно, ово је дугме за одјаву (није као да ће Вам требати, не?). Да би се одјавили са Вашег налога, кликнете на ово дугме.

Сад кад смо попричали о дугмадима, сад ћете знати тачно шта сва та интерфејс дугмад која ће се појавити на свакој страници игре, али још увек треба да научите мало више о самој игри пре него постанете прави Травиан играч. Не на прагу; али на добром сте путу да постанете један од најважнијих владара у игри.

04. Šta treba da znam u vezi glavnih dugmića? dugmici / navigacija


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не