Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Грађевине - Војска - Опште

Војска

Војне грађевине у Травиану су углавном грађевине које имају било какве везе са армијама и трупама. Има изненађујуће доста војних грађевина, оне су излистане и категоризоване на овој страници.

Обука - - касарна, штала и радионица
Да бисте имали војску наравно морате је обучити. Пошто постоје различите врсте јединица постоје и различите врсте грађевина за њихову обуку.

Напредна обука - - велика касарна и велика штала
Кад производња ресурса више не ограничава обуку јединица, брзина којом грађевине за обуку обучавају јединице почиње да се ограничава. Кад се то деси, можете размислити о градњи велике штале или касарне. Ове грађевине су исти као и њихови нормални контраделови, али цена јединица је тродупло (три пута) скупља. Ово можда звучи скупо, али на овај начин можете обучавати војску два пута брже у селу, што је заиста профитабилно за нападачки оријентисане играче.

Одбрана - - постављач замки, градски зид, земљани зид и палисада
Колико год агресиван играч био, увек се треба бранити. Свако племе има свој зид који пружа другачију протекцију и такође варира у снази. Зид даје процентуалан бонус трупама у селу, до 80% за ниво 20 римски градски зид. Додатно основни одбрамбени бонус села се повећава сваким степеном, све до 200 поена за градски зид степен 20.

Поред њихове палисаде, гали такође имају постављача замки. Ова грађевина може да направи и до 400 замки.

Надоградња и истраживање - - академија и ковачница
Јединице морате да истражите у академији пре него их можете тренирати у касарни. Кад већ имате поприличан број трупа можда пожелите да их начините јачим, то можете учинити унапређујући их у ковачници. Ковачница повећава одбрамбене и нападачке спосовности ваших трупа.

Специјално - - дворац хероја и место окупљања
Место окупљања је предуслов за малтене све војне грађевине. Оно може бити саграђено само на једном месту, које је искривљено и стоји доле десно од ваше главне зграде. Дворац хероја вам омогућава да освојите напуштене долине уз помоћ хероја. Херој је јака јединица која вам даје предност у битци.

Građevine - Vojska / vojne gradjevine - Opšte / opste informacije


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не