Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Грађевине - Инфраструктура - Опште

Инфраструктура

Инфраструктура су грађевине које немају везе са војском. Инфраструктуралне грађевине су описана укратко испод.

Општина
У општини славља су одржана. На нивоу 1 можете одржати мало славље и на нивоу 10 велику. Славља вам доносе културне поене и велико славље вам може помоћи и са освајањем села.

Каменорезац
Каменорезац чини ваше грађевине отпорнијим на рушење са катапултима. Може се направити само у главном селу.

Ризница
Ризница вам је потребна да бисте поседовали артефакт или план за изградњу светског чуда.

Светско чудо
Светско чудо, такође звано WW или чудо, је потребно да би се победило у Травиану. Савез који први сагради чудо на степен 100 побеђује у тој рунди.

Главна зграда
Главна зграда, такође звана ГЗ, је најважнија грађевина у травиану. Скоро све грађевине захтевају главну зграду ниво X да се изгради, и унапређивањем ваше главне зграде такође убрзава процес унапређивања ваших поља и грађевина. Од нивоа 10 такође можеш рушити грађевине из главне зграде.

Склониште 
Склониште је намењено да се сакривају сировине од надолазећих напада. Ово је посебно корисно раније у игри кад немате довољно војске да се ефикасно одбраните против јачег противника.

Експанзија - - Палата и резиденција
Док ти прво село бива веће и веће, временом ћете морати оснивати нова села. Ово се може учинити тако што ћете тренирати насељенике. Насељеници могу бити направљени кад обезбедите слободан слот за ново село, које бива слободно кад саградите палату степен 10, 15 и 20 или резиденцију степен 10 и 20.

Трговина - - Пијаца и трговачки центар
Увек ћете имати неједнакости између ресурса кад активно играте. Да решите ово, можете трговати са другим играчима користећи пијацу. LКасније у игри требаћете веће трговце, који су омогућени градњом трговачког центра.

Амбасада
Амбасада је место за дипломате. Омогућава вам да уђете у или оснујете савез. Можете се придружити савезу са амбасадом ниво 1 и позивом од вође тог савеза. Можете основати савез са амбасадом ниво 3.

Građevine - Infrastruktura / gradjevine - Opšte / opste informacije


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не